Programma
Gallowstreet

Gallowstreet

Gallowstreet

vrijdag 25 september 2020

vrijdag 25 september 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Nederlands:
Het concert van Gallowstreet op 25 september 2020 is uitgesteld naar 24 juni 2021. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. 

English:
The Gallowstreet concert on September 25th, 2020 is postponed to June 24th, 2021. Purchased tickets remain valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details shortly. 

==

Met de albums ‘Battleplan’ en ‘Hot Lava Sex Machine’ heeft de Amsterdamse brassband Gallowstreet zich geprofileerd als een band die een eigenzinnige interpretatie geeft van wat je met blaasinstrumenten kan doen en een tour de force levert bij haar liveshows. Eind maart kwam haar derde album ‘Our Dear Metropolis’ uit. Een instrumentaal statement over de thuisbasis, haar inwoners en de dynamiek van de veranderende stad. Met het album stelt de band de vraag “van wie is de stad?”.

De band neemt met ‘Our Dear Metropolis’ de rol in van een instrumentale verhalenverteller en koppelt het geluid dat ze naar vele festivals heeft gebracht aan trance, hip-hop en big-band swing, om zo een tegenwind van explosief en positief geluid neer te zetten. Met een zelfgebouwde repetitieruimte die ze delen met de collega’s en vrienden van Jungle by Night is Gallowstreet doordrongen van een DIY-mentaliteit, wars van conventie en vol vernieuwingsdrang.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Gallowstreet
Gallowstreet - Magnum Epos

Gallowstreet - Magnum Epos

Gallowstreet - Magnum Epos

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Ticket to the Tropics-pas 2020

Dit programma is toegankelijk met de Ticket to the Tropics-pas 2020. 

Pashouders moeten een vrijkaart bestellen via een speciale ticketlink die ze per e-mail ontvangen, na activatie van de pas. Als je de pas hebt gekocht, krijg je deze binnen 10 werkdagen thuisgestuurd per post. Entree is alleen op vertoon van vrijkaart EN Ticket to the Tropics-pas 2020. Voor sommige programma's is een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma