Paradiso

Fuzed

Fuzed

zaterdag 15 februari 2014

zaterdag 15 februari 2014

Grote zaal: South Central, JumoDaddy, Fenrir, Determinators, Renovatio. Visuals van Kombustible.

Talentroom: Redst3r, Say Cheese, Dr. Robinson, Frobo.

Facebook evenement

 South Central (Dim Mak records)

“We just do what we feel like, whenever we’re in the studio or on the stage, fuck it.”  Gevoel komt op de eerste plaats als Rob en Keith muziek maken, nadenken komt op de tweede plaats; electro, rock, electronica, dubstep, ze creëren uit de losse pols nieuwe tracks tijdens hun optredens en laten de wereld zo kennis maken met Rocktronica!  In oktober kwam hun tweede EP “Run Hide Survive” uit:

JumoDaddy (Irie Maffia/NSD records)

JumoDaddy is Gaspar Horvath. Deze man uit Budapest heeft onlangs een remix contest voor Zomboy gewonnen en staat op het punt Europa te veroveren. Zijn muziek is een combinatie van trapstep met moombahcore, versiert met dubstep en drum&bass invloeden.

Fenrir (Apocalypse Events)

Fenrir is een resident dj/producer bij onze vrienden van Apocalypse Events, zodoende stond hij bij de vorige editie(5 oktober) in de bovenzaal. Het optreden dat hij daar gaf was zo overweldigend dat we het er bij FUZED unaniem over eens waren dat hij een plek in de grote zaal verdient. Fenrir maakt harde, rauwe dubstep (deathstep) waarvan zelfs gewapend beton kromtrekt!

Renovatio (Winnaar Talentroom)

Met een zeer energieke mix van trap, dubstep en drum&bass was Kenn Petersen het beste talent in de Talentroom van 5 oktober.

Sunaivod

Sunaivod is Remy Dovianus. Naast in 2010 de eerste prijs te hebben gewonnen in een  internationale remix wedstrijd voor Enter Shakiri’s “No Sleep Tonight”, haalde hij in 2011 de halve finales van de Grote Prijs Van Nederland in de categorie Dance/Producer. In 2012 kreeg hij de tweede prijs voor zijn demo van het “ADE demolition panel” voorgezeten door Dave Clarke. Sunaivod maakt energieke, donkere drum &bass vol met invloeden  uit de neurofunk en metal.

www.fuzemusic.nl


Paradiso Programme

Programma