Programma
Fletcher cropped

FLETCHER + Arxx

FLETCHER + Arxx

Tuesday 9 April 2024

Tuesday 9 April 2024

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Tickets worden twee dagen voorafgaand aan het programma per e-mail toegestuurd.

Dit programma is uitverkocht. We hebben een wachtlijst geopend, hiervoor kun je je hier registreren. Heb je een ticket maar kun/wil je niet meer naar het concert? Dan kun je een ticket uit je bestelling aanbieden aan iemand op de wachtlijst via je account. Zie deze pagina voor meer informatie over de wachtlijst en het teruggeven van tickets.

Cari Elise Fletcher, ook wel bekend als FLETCHER, is een Amerikaanse popzangeres. FLETCHER's muziek wordt gekenmerkt door haar unieke stemgeluid, waarbij haar zelfgeschreven teksten gaan over onderwerpen als persoonlijke groei, queer relaties en mentale gezondheid. De popartiest staat ook bekend om haar activisme voor de LGBTQ+-gemeenschap en zet zich in voor gelijke rechten en acceptatie. Haar doorbraaksingle ‘Undrunk’ uit januari 2019 en werd een grote hit in de Verenigde Staten. FLETCHER ging naar New York University’s Clive Davis Institute of Recorded Music waar ze met Maggie Rogers in het jaar zat. Samen met de Nederlandse Songfestival winnaar Duncan Laurence bracht ze het nummer ‘Arcade’ opnieuw uit. In 2022 bracht ze haar eerste album ‘Girl Of My Dreams’ uit wat ook de naam is van de gelijknamige wereldtournee.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • FLETCHER
  • ARXX
FLETCHER

FLETCHER

Girl Of My Dreams

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma