JW press pic 01 min

Fischer-Z

Fischer-Z

23 Sep 2021

23 Sep 2021

Paradiso

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Let op: dit concert is verplaatst van 23 september naar 11 januari. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Fischer-Z is zo’n band die elke keer als je ze bijna vergeten bent, weer verrassend uit de hoek komt met nieuw materiaal. In 1979, twee jaar na oprichting, kwam een van de grootste cultalbums in de new wave-muziek ‘World Salad’ uit, waarvan single ‘Remember Russia’ meteen door John Peel grijsgedraaid werd. In 1981 - en dit jaar dus precies 40 jaar geleden - volgde 'Red Skies Over Paradise' met fan-favorieten als 'Marliese', 'Berlin' en 'Cruise Missiles'. Op 23 september 2021 keert Fischer-Z terug naar Paradiso met een speciale '40th Anniversary of Red Skies Over Paradise' show, waarin onder andere deze nummers, maar ook een aantal hits van hun andere albums aan bod komen.

Line-up

Paradiso: Grote Zaal

  • Fischer-Z
Fischer-Z - Marliese

Fischer-Z

Marliese

Red Skies Over Paradise on Spotify

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma