JW press pic 01 min

Fischer-Z

Fischer-Z

dinsdag 11 januari 2022

dinsdag 11 januari 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Fischer-Z is verplaatst naar zaterdag 9 april 2022. De locatie en aanvangstijd zijn niet aangepast. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Fischer-Z is zo’n band die elke keer als je ze bijna vergeten bent, weer verrassend uit de hoek komt met nieuw materiaal. In 1979, twee jaar na oprichting, kwam een van de grootste cultalbums in de new wave-muziek ‘World Salad’ uit, waarvan single ‘Remember Russia’ meteen door John Peel grijsgedraaid werd. In 1981 - en dit jaar dus precies 40 jaar geleden - volgde 'Red Skies Over Paradise' met fan-favorieten als 'Marliese', 'Berlin' en 'Cruise Missiles'. Op 23 september 2021 keert Fischer-Z terug naar Paradiso met een speciale '40th Anniversary of Red Skies Over Paradise' show, waarin onder andere deze nummers, maar ook een aantal hits van hun andere albums aan bod komen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Fischer-Z

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma