Programma
Faithless website

Faithless

Faithless

dinsdag 11 juni 2024

dinsdag 11 juni 2024

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

  • Beperkt aantal tickets per persoon

Bijna dertig jaar na de release van hun veelgeprezen debuutalbum 'Reverence' kan Faithless worden gerekend tot een van de meest invloedrijke elektronische acts van de 21e eeuw. De band zette wereldwijd de toon voor grensverleggende dance, en liet daarmee zien dat het mogelijk was om gevoelige en integere elektronische muziek te maken en tegelijkertijd commercieel succes te behalen.

Acht jaar na hun laatste live-optreden, en iets meer dan een jaar na het overlijden van frontman Maxi Jazz, pakt de band de draad weer op. Met een zevenkoppige liveband, een nieuw album in de maak en een aantal club- en festivalshows in het verschiet, is Faithless klaar voor een nieuw tijdperk. In eigen woorden belooft de band: "Deze show moet speciaal worden: een viering van ons verleden, van onze muzikale liefdes, van Maxi zelf en natuurlijk van onze muzikale toekomst."

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Faithless

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma