Programma
Banner 221018 110628

Essence of Trance – “Trilogy”

Essence of Trance – “Trilogy”

Saturday 7 January 2023

Saturday 7 January 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 23:00, Zaal sluit: 05:00, Hoofdprogramma: 23:00

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

Op 7 januari keert Essence of Trance terug naar de magische danstempel Paradiso. Deze keer met het vernieuwde concept “Trilogy”, waarin de bezoekers zelf hun favoriete Trilogy line-up mocht samenstellen.

25 Years of RAM was voor vele bezoekers het hoogtepunt van 2020. Een uitverkocht Paradiso met een geweldige ambiance die wellicht moeilijk te evenaren valt. Toch komt Essence of Trance terug met een vernieuwd concept, zodat jullie nog één keer een unieke avond in deze legendarische locatie kunnen beleven.

Wij zijn er helemaal klaar voor… jij ook?
Alle ingrediënten zijn inmiddels wel op kamertemperatuur. Tickets zijn verkocht aan vele nationaliteiten, wereldwijd! Het wordt dus een heerlijk internationaal feestje in onze hoofdstad. Als de algehele vibe net zo spectaculair en intens wordt als de vorige uitverkochte editie dan gaan we een heet avondje tegemoet. Wij zeggen: Let it burn! 

Om de maximale belevingswaarde uit Paradiso te halen, heeft Essence of Trance besloten om publiek rondom de dj-booth toe te laten. Een Boiler Room-achtig effect dat een waanzinnig intieme setting oplevert voor zowel artiest als publiek.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • RAM & Susana
  • Richard Durand
  • Alex M.O.R.P.H.

Timetable en extra info

In verband met het concert dat voor Trilogy plaatsvindt (Tim Knol & The Wandering Hearts), gaat de Grote Zaal pas open als deze volledig ready is voor Trilogy. De richttijd is 23:00 uur, maar dit kan eventueel uitlopen. Wees niet getreurd, de kelder van de Paradiso gaat al om 23:00 uur open. Wij zorgen daar voor een soort voorprogramma met fijne progressive beats. Je kunt je jas al kwijt bij de garderobe, en in de kelder is een bar dus je kunt ook al een drankje bestellen. Zodra de Grote Zaal gereed is, starten we meteen met Alex M.O.R.P.H.

TIMETABLE
23:00 Voorprogramma (kelder)
Wanneer de Grote Zaal gereed is – 01:00 Alex M.O.R.P.H.
01:00 – 03:00 RAM & Susana present Tales of Life
03:00 – 05:00 Richard Durand

Hqdefault 221011 174219

Essence of Trance in Paradiso

Aftermovie

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma