Programma
Erika De Casier

Erika de Casier

Erika de Casier

maandag 16 mei 2022

maandag 16 mei 2022

In Parallel

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:00

Dit is het verplaatste programma van 18 november 2021. Tickets gekocht voor die datum zijn ook geldig voor deze datum.

Erika de Casier schreef, produceerde én releasede haar debuutalbum ‘Essentials’ via haar eigen platenlabel in 2019. De in Portugal geboren alleskunner groeide op in Denemarken en stuurt nu van daaruit haar sensuele mix van nineties r&b, soul en elektronische pop de wijde wereld in. 

Het zijn warme en elegante liedjes, waarin haar zachte, fluisterende stem als gegoten past. Haar debuut werd zo goed ontvangen dat het Erika de Casier een platencontract bij 4AD opleverde; haar tweede plaat ‘Sensational’ verschijnt in mei 2021 dan ook via het gerenommeerde label.

Bekijk evenement op Facebook
Hqdefault 220221 144110

Erika de Casier

Make My Day

Route naar Parallel

Parallel is gevestigd op Buiksloterweg 5C in Amsterdam-Noord, aan de achterzijde van Tolhuistuin. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis pont naar de overkant (Buiksloterweg). Na het oversteken van het IJ sla je direct linksaf en steek je de Volewijckbrug over. Sla vervolgens rechtsaf en loop door tot aan het Overhoeksplein. Aan de rechterzijde vind je de Galgenveldbrug: steek deze over en je vindt de ingang van Parallel aan de andere kant.

Paradiso Programme

Programma