Programma
Emily Scott Robinson Promo Cal Aly lowres

Emily Scott Robinson + Rebecca Loebe

Emily Scott Robinson + Rebecca Loebe

zondag 10 september 2023

zondag 10 september 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 15:30, Hoofdprogramma: 16:00

Dit programma is een double bill met Emily Scott Robinson en Rebecca Loebe. 

Met al bijna een half miljoen kilometers achter de rug, ‘and counting’, reist Emily Scott Robinson uit North Carolina over de stoffige snelwegen van het wilde land van Amerika, waarbij ze de verhalen van de mensen die ze ontmoet vastlegt en deze vakkundig verwerkt in haar country folkmuziek. Robinson ontving lovende kritieken voor haar debuutalbum ‘Traveling Mercies’. Rolling Stone noemde het een van de ‘40 Best Country and Americana Albums of 2019’. In 2021 tekende ze bij Oh Boy Records, het label opgericht door de countrysongwriter John Prine, en bracht haar vervolgalbum ‘American Siren’ uit. Het behaalde diverse jaarlijstjes van 2021 waaronder die van NPR en Rolling Stone. Met ‘American Siren’, een mix van bluegrass, country en folk, toont Robinson haar gave voor het vertellen van verhalen via haar loepzuivere sopraan.

Singer-songwriter Rebecca Loebe uit Austin is in haar eigen land bekend geworden door haar deelname aan The Voice in 2011 waarbij een van haar coaches Adam Levine was. In 2019 bracht ze haar vijfde album 'Give up Your Ghost' uit, een mix van intieme folk, pop en no-nonsense Americana.

Line-up

Bovenzaal

  • Emily Scott Robinson
  • Rebecca Loebe
Emily Scott Robinson

Emily Scott Robinson

Old Gods

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Rebecca Loebe

Rebecca Loebe - "Flying"

Rebecca Loebe - "Flying"

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma