Programma
LW Elmer 3 lagere res

Elmer + Le Motat

Elmer + Le Motat

zaterdag 9 december 2023

zaterdag 9 december 2023

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Let op: dit is een verplaatst concert naar de nieuwe datum zaterdag 9 december en de nieuwe locatie Tolhuistuin. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Kaartkopers van de eerdere show hebben een persoonlijk bericht ontvangen.

Elmer is een rapper en producer uit Amsterdam die haar liefde voor hiphop combineert met provocatieve rauwheid, ontwapenende eerlijkheid en de kleurrijke wereld van stripboeken: een schaamteloze act die een langverwachte frisse wind doet waaien in de Nederlandse hiphopscene. Ze (of hij, wat jij wil) is geïnspireerd door Peaches, Mr. Oizo en de Jeugd van Tegenwoordig en maakt dansbare tracks met electro-funk invloeden. Elmer snijdt thema’s aan als bindingsangst, zelfhaat en de hypocrisie van de linkse mens, altijd in combinatie met humor, zelfspot en ranzige lyrics. Dit jaar won Elmer de Zonneprijs in Paradiso, doet ze mee aan de Slimste Mens en in augustus stond ze op voorpagina van de Volkskrant Magazine.

Elmer wil breken met de verwachtingen van hoe een echte hiphop-artiest zou moeten klinken en er uit zou moeten zien, en zo de Nederlandse muziekscene diverser maken. Zaterdag 9 december viert ze haar nieuwe albumrelease in Tolhuistuin.

Line-up

Club

  • Elmer
Elmer

Elmer

Ik Weiger (prod. Steven Ivo)

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Topnummers van Elmer op Spotify

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma