Programma
Electric Living Room za10okt fb

Electric Living Room: Shinedoe & Conforce

Electric Living Room: Shinedoe & Conforce

zaterdag 10 oktober 2020

zaterdag 10 oktober 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Zaal sluit: 22:00, Hoofdprogramma: 19:00

  • Toegang voor 18 jaar en ouder
  • Programma met zitplaatsen
  • Beperkt aantal tickets per persoon
  • Tickets alleen online verkrijgbaar

Op zaterdag 10 oktober vindt de eerste editie van het nieuwe clubconcept Shinedoe presents: Electric Living Room plaats in Paradiso. Je geniet deze avond van shows van de iconische Amsterdamse techno-dj Shinedoe en van de ambient-, house- en techno-producer Conforce, in een gezellige huiskamersetting al zittend rondom de dj-booth.

Shinedoe
Shinedoe is de Amsterdamse dj die internationaal furore maakte en oprichtster is van het onafhankelijke label MTM Records. Haar unieke visie op elektronische dansmuziek, haar talent als dj en haar ondernemende geest hebben Shinedoe vooruit doen schieten als boegbeeld van de house en techno-scenes wereldwijd. 

Conforce (live)
Conforce is een Rotterdamse producer die onder collega-artiesten bekend staat als één van de meest productieve producers uit de scene. Hij is altijd op zoek naar nieuwe manieren om zijn eigen, muzikale grenzen te verleggen en flirt hierbij met genres als ambient techno, techno en house. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Shinedoe
  • Conforce

Coronamaatregelen + mondkapjesplicht in Paradiso

Paradiso heeft strikte maatregelen getroffen om kleinschalige concerten en programma’s mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. Tickets zijn persoonlijk en kunnen niet worden doorverkocht. Aan de deur wordt om een ID-bewijs gevraagd. Het dragen van een mondkapje in Paradiso is verplicht. Meer informatie en alle maatregelen zijn te vinden via de link hieronder. 

Paradiso is één van de culturele instellingen die van de veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland een ontheffing krijgt op de maximaal toegestane capaciteit van 30 personen. Dit programma gaat daarom door zoals gepland voor maximaal 250 bezoekers. 

Prijssoorten

Er zijn twee soorten tickets beschikbaar voor Electric Living Room:

- Tafel voor 1 persoon: €16,00
- Tafel voor 2 personen: €30,00

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief servicekosten. Voor dit programma is een Paradiso lidmaatschap niet verplicht.

Shinedoe at Freedom 2020 - Medellín

Shinedoe

Freedom 2020 - Medellín

Conforce - Boiler Room set

Conforce

Boiler Room at Amsterdam Dance Event

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma