Programma
Eivør 01 Credit Sigga Ella 1

Eivør + Red Moon

Eivør + Red Moon

woensdag 27 oktober 2021

woensdag 27 oktober 2021

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 20:30

Belangrijk: je moet het volgende meenemen om binnen te komen:

1. Je ticket voor dit programma.

2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier.

3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check voor meer informatie www.paradiso.nl/nl/nieuws/informatie-bezoeken-programma-s-met-coronatoegangsbewijs/84818/

NL: Dit is het verplaatste concert van 28 oktober 2020. Tickets gekocht voor die datums blijven geldig voor dit concert.
EN: This is the postponed event of October 28th, 2020. Tickets bought for these dates are valid for this date.

Eivør Pálsdóttir is een zangeres en songwriter van de Faeröer Eilanden. Ze was vanaf 1999 lid van de Faeröerse rockband Clickhaze maar begon daarnaast ook een solocarrière onder de naam Eivør. Ze zingt in het Faeröers, IJslands, Engels, Noors en Zweeds in afwisselende muziekstijlen zoals rock, jazz, folk, pop en klassiek. Soms neigt het naar Kate Bush, soms naar Zola Jesus, meestal gemixt met invloeden van traditionele Faeröerse muziek. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Eivør
  • Red Moon
Op 27 oktober 2021 geeft Eivør een concert in Paradiso Noord. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

​Eivør

Surrender

Op 27 oktober 2021 geeft Eivør een concert in Paradiso Noord. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Eivør

Famous Blue Raincoat

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma