Programma
Paradiso

Earth

Earth

Saturday 4 June 2011

Saturday 4 June 2011

Grote zaal: DJ's Luis Junior (Bedrock, ES), Remy, Per.

Kleine zaal: Anna Bohle (live), Reiss, Prunk.

Earth brengt midden in haar twaalfde levensjaar een combinatie van nieuwe artiesten en oude bekenden bij elkaar.

Luis Junior is de exotische debutant in de line-up. De Madrileen timmert goed aan de weg met releases op Bedrock en krijgt full support van boys als John Digweed, Hernan Cattaneo en James Zabiela. Met zijn spaanse prog-tech sound maakte hij de afgelopen periode grote indruk op de Internationale festivals maar ook in de kleine clubs. Remy is de tweede headliner in de grote zaal. Het aantal optredens van hem op Earth is al niet meer op twee handen te tellen. Toch is het alweer een tijd geleden dat hij zijn pompende tech sound in Paradiso kon laten horen. Resident dj Per vergezeld de twee heren in een prachtige muzikale reis.

Maar er is meer te beleven. Performance collectief Benchellal is weer dominant aanwezig in de Grote Zaal met een spetterende act, en er zijn nog twee extra zalen geprogrammeerd vol met Hollandse glorie.

Zo staat de bovenzaal bol van het talent met een live-optreden van de aanstormende Noord-Nederlandse act Anna Bohle. En dj-sets van Vrijbuiters resident Reiss en de tegen een doorbraak aan hangende Prunk.

De kelder wordt gehost door de mannen van Nataraj die al 9 jaar actief zijn in de Nederlandse clubscene met buitengewone clubavonden. Dj's Shanto & Iradi hebben een naam hoog te houden als het om muziek gaat, de orginele en onvoorspelbare platenkeuze geeft Nataraj een magisch karakter en trekt hierdoor al jarenlang een openminded partypubliek aan.

Paradiso Programme

Programma