Programma
Ebtheyounger1600

E.B. The Younger

E.B. The Younger

woensdag 10 april 2019

woensdag 10 april 2019

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:00, Hoofdprogramma: 21:30

Eric Pulido is bekend van de folkrockband Midlake, waar hij al zo'n vijftien jaar deel van uit maakt. Daarnaast is hij oprichter van de supergroep BNQT met bandleden Fran Healy van Travis, Alex Kapranos van Franz Ferdinand, Ben Bridwell van Band Of Horses en Jason Lytle van Grandaddy. Ook solo klust de Texaan aan de weg, want zijn debuut onder pseudoniem E.B. The Younger verschijnt in maart. Nog geen maand daarna laat Pulido zijn folkrockwerk al horen in onze kleine zaal. Hij presenteert op zijn album elf nummers die je meenemen op de levensweg van een eigenzinnige Midlaker. Zijn eerste single 'Used To Be' is alvast een sfeervolle opwarmer voor wat nog komen gaat.

Dit concert is verplaatst van dinsdag 2 april naar woensdag 10 april. De nieuwe aanvang is 21.30 en de zaal gaat open om 21.00 uur. Locatie en prijs blijven ongewijzigd. Reeds gekochte kaarten blijven geldig of kunnen t/m 9 april 2019 worden geretourneerd bij Ticketmaster. Zie ook hier voor meer informatie.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • E.B. The Younger

Used To Be

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma