Dutchavelli LR

Dutchavelli

Dutchavelli

5 mei 2021

5 mei 2021

Tolhuistuin

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:00

NL: Vanwege de aanhoudende onzekere situatie rondom het coronavirus is dit concert helaas geannuleerd. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.


ENG: Due to the continuing uncertain situation surrounding the corona virus, this concert has unfortunately been canceled. All ticket buyers will receive an email with more information.

-

De Oost-Londense drillrapper met Nederlandse roots Dutchavelli geeft op woensdag 5 mei een show in Paradiso Noord. Dutchavelli werd geboren in England maar groeide op in Rotterdam. Op 11-jarige leeftijd verhuisde hij terug naar Londen, waar hij onder andere door zijn zus Stefflon Don in aanraking kwam met hiphop. In 2016 bracht hij zijn eerste single 'New Jack City' uit. Zijn doorbraak volgde door de track ‘I Dunno’ met Stormzy en Tion Wayne, waarmee hij een van de grootste hiphop-hits van 2020 scoorde in Engeland.  In november bracht hij zijn debuutalbum 'Dutch From The 5th' uit en op 5 mei doet hij met zijn gelijknamige tournee Paradiso Noord in Amsterdam aan.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • dutchavelli
Dutchavelli - Only If You Knew

Dutchavelli

Only If You Knew

Dutchavelli - Zero Zero

Dutchavelli

Zero Zero

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma