Programma
DUCKWRTH WEB

Duckwrth + GAWD

Duckwrth + GAWD

vrijdag 9 december 2022

vrijdag 9 december 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit is het verplaatste programma van 26 januari 2022. Tickets gekocht voor de oorspronkelijke data blijven geldig voor dit programma.

In de afgelopen vijf jaar is de in LA gevestigde Duckwrth snel opgeklommen van veelbelovende artiest naar alom gewaardeerde ster. Zijn verzameling van bejubelde projecten, waaronder 'Nowhere' (2015,) 'I'm Uugly' (2016), 'Xtra Uugly' (2017) en 'The Falling Man EP' (2019), zijn streamingplatforms ontstegen en veelvuldig gebruikt in films en tv-series. Daarnaast heeft zijn muziek lovende kritieken ontvangen van muziekmedia als: NPR, The FADER, Complex, XXL en meer. Deze opeenstapeling van releases heeft geleid tot internationale tours met headliner shows over de hele wereld en support voor supersterren als Billie Eilish en Anderson .Paak. De muziek van Duckwrth was te horen in CW's All American, HBO's Insecure en zijn nummer 'Start A Riot' was te horen op de Spider-Man: Into the Spider-Verse soundtrack. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Duckwrth
Duckwrth

Duckwrth

Kiss U Right Now

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma