HE Qu K Py I

Dry Cleaning + Maria

Dry Cleaning + Maria

2 feb 2022

2 feb 2022

Tolhuistuin

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

Dit concert is verplaatst naar dinsdag 3 mei 2022. Kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail met verdere informatie van ons.

De band Dry Cleaning leidt je door hun verhaal en omgevingswereld heen met Florence Shaw als de verteller. De creatieve, spitsvondige teksten vinden hun weg door de rusteloze riffs. Op debuutplaat 'New Long Leg' zet de groep uit Zuid-Londen de toon met hun intrigerende postpunk en onweerstaanbare gitaarpartijen, met als finishing touch die kenmerkende, praatachtige zang van Shaw. 

Support: Maria

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Dry Cleaning
Op 2 februari 2022 geeft de Britse band Dry Cleaning een optreden in Paradiso Noord. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Dry Cleaning

Strong Feelings

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (eerder bekend als Paradiso Noord) is gevestigd op IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Let op: voor clubnachten wordt er een andere ingang gebruikt. Je kunt dan naar binnen via Buiksloterweg 5c en dat bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw. Verder kun je in het hele gebouw, dus ook het restaurant, alleen maar met een pinpas/creditcard kunt betalen. Ten slotte is het ook mogelijk om voor het concert een hapje te eten in het restaurant. 

Paradiso Programme

Programma