Programma
HE Qu K Py I

Dry Cleaning + Maria

Dry Cleaning + Maria

woensdag 2 februari 2022

woensdag 2 februari 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

Dit concert is verplaatst naar dinsdag 3 mei 2022. Kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail met verdere informatie van ons.

De band Dry Cleaning leidt je door hun verhaal en omgevingswereld heen met Florence Shaw als de verteller. De creatieve, spitsvondige teksten vinden hun weg door de rusteloze riffs. Op debuutplaat 'New Long Leg' zet de groep uit Zuid-Londen de toon met hun intrigerende postpunk en onweerstaanbare gitaarpartijen, met als finishing touch die kenmerkende, praatachtige zang van Shaw. 

Support: Maria

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Dry Cleaning
Op 2 februari 2022 geeft de Britse band Dry Cleaning een optreden in Paradiso Noord. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Dry Cleaning

Strong Feelings

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma