Programma
Doodseskader web

Doodseskader

Doodseskader

vrijdag 15 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Doodseskader is een samenwerking tussen zanger/bassist Tim De Gieter (o.a. Amenra) en zanger/drummer Sigfried Burroughs (o.a. Kapitan Korsakov). Ondanks dat het Belgische duo nog maar drie jaar bezig is, hebben ze constant aan de grenzen van het heavy bandbestaan gesleuteld en lijken ze onmogelijk vast te pinnen: het ene moment zijn ze een industrial hiphopact of grungeband, om vervolgens volledig te transformeren tot sludge- of hardcoreformatie.

'Year One' (2022) opent een nieuw artistiek hoofdstuk voor Doodseskader. Voor het uitbouwen van hun genre-tartende palet keek de band niet alleen terug naar grote bands uit het verleden, maar lieten ze zich ook inspireren door nieuwe artiesten uit alle hoeken van het sonische rijk als Show Me The Body, Ghostemane en Ho99o9.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Doodseskader
Doodseskader

Doodseskader

FLF

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma