Programma
Donnie website

Donnie - 19:00

Donnie - 19:00

vrijdag 11 september 2020

vrijdag 11 september 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 18:00, Hoofdprogramma: 19:00

NL
Dit is een programma met zitplaatsen.
Maximaal 2 tickets per persoon.
Legitimatie hoofdkoper vereist aan de zaal.
Tickets zijn persoonlijk en kunnen niet worden doorverkocht.

EN
This show is seated.
Maximum of 2 tickets per person.
Main buyer needs to bring ID to the venue.
Tickets are personal and cannot be resold.
  • Programma met zitplaatsen
  • Beperkt aantal tickets per persoon
  • Tickets alleen online verkrijgbaar

Op vrijdag 11 september geeft Donnie twee concerten in de grote zaal van Paradiso. Dit concert is uitverkocht, maar voor de show van 22:00 zijn nog tickets verkrijgbaar. Elke show is toegankelijk voor maximaal 250 bezoekers.

De Fenomeen. Maradonnie. Leipie van het plein. Met zijn vindingrijke wordplay en door Bas Bron geproduceerde beats veroverde de Amsterdamse rapper snel zijn plek aan de Nederlandse top. Zijn debuutalbum ‘Mannelogie’ werd een van de meest spraakmakende hiphopreleases uit 2015. Met de daaropvolgende albums ‘Loei Ordinair’ en ‘BFMJT’ werkt Donnie zijn sound nog verder uit.

Hier bleef het natuurlijk niet bij. De track ‘Snelle Planga’ ging met bijna 2 miljoen streams viral in 2018; wederom bewees Donnie dat hij een meester is in het creëren van hypes. In 2019 bracht hij zijn album ‘Door Het Licht’ uit, met tracks als ‘Barry Hayze’ en ‘Kwijt’. Eerder dit jaar stond de viralkoning voor het eerst in de grote zaal van Paradiso. Nu keert hij terug naar dezelfde plek, maar dan met optredens voor een kleiner aantal bezoekers.

Paradiso heeft strikte maatregelen getroffen om concerten en programma’s mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. Meer informatie over de coronamaatregelen in Paradiso vind je hier. Lees deze voor bezoek door.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Donnie
Hqdefault 200708 154809

Donnie

Quarantaine

Hqdefault 200708 154810

Donnie ft. Willie Wartaal

Barry Hayze

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma