Programma
Paradiso

Dondergrondse hosted by Fuck Forever - Live: Sofie Winterson

Dondergrondse hosted by Fuck Forever - Live: Sofie Winterson

donderdag 20 februari 2014

donderdag 20 februari 2014

Line-up:

23:30 Fuck Forever DJ's

00:00 Sofie Winterson (Live)

01:00 - end Fuck Forever DJ's

Tijdens Noodlanding! wordt de Kelder van Paradiso omgetoverd tot Dondergrondse: dé plek waar nieuwe indie initiatieven, underground live-acts en dj’s bijeen worden gebracht. Pak veelbelovende, nieuwe bands mee in kleine setting, maak ondertussen je eigen DIY fotoreportage met onze wegwerpcamera’s en sluit vervolgens af met knallende alternatieve dj-sets in het holst van de nacht.

Sofie Winterson combineert haar folk achtergrond met elektronica. Dit heeft geleid tot de prachtige Your Eyes EP vol dromerige indie-pop. De elektronische invloeden in haar muziek zijn ook ten dele te danken aan haar producer Rimer London met wie ze aan een album werkt tezamen met haar bandleden Lyckle de Jong (keys), Rutger van Woudenberg (gitaar) en Illan Voshol (drums).  In het voorjaar van 2014 verschijnt op het label Magnetron Music het debuutalbum van Sofie Winterson.

Fuck Forever is een stoer Amsterdams female-fronted DJ-collectief, bestaande uit Bella Hay en Jael Raven (Kill All Hipsters). En zij hebben zich niet voor niets vernoemd naar de Babyshambles-klassieker; tijdens Fuck Forever kan je namelijk uit je dak geen op de meest energieke, spraakmakende en sterkste indie- en britpophits uit de afgelopen jaren, van klassiekers tot splinternieuwe bloghypes. Verwacht dus je favoriete indie/tronic/rock tunes in een dansbare en verrassende mix. Om maar wat te noemen: Darwin Deez, M.I.A., Smith Westerns, Blur, Jake Bugg, Pixies, Sleigh Bells en The Kills. 

Gastenlijst? Ga naar de Facebook pagina van Dondergrondse en meld je aan voor het event. Uitsluitend toegang 18 jaar en ouder. Bij twijfel wordt legitimatie gevraagd.

Paradiso Programme

Programma