Programma
Doemaar

Doe Maar

Doe Maar

maandag 1 november 2021

maandag 1 november 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Vanwege ziekte van zanger en bassist Henny Vrienten gaan de concerten van Doe Maar niet door en zullen deze ook niet in een later stadium worden ingehaald.

Henny en de andere Doe Maar leden, alsmede de crew en natuurlijk alle fans, keken enorm uit naar de afscheidstournee. We betreuren allen dat de tour geen doorgang kan vinden en wensen Henny veel beterschap en sterkte.

Alle kaartkopers worden per mail geïnformeerd via MOJO of Ticketmaster en krijgen hun aankoopbedrag van de tickets automatisch teruggestort. 

We vragen iedereen de privacy van Henny en zijn gezin te respecteren.  

Dit is het verplaatste programma van 26 oktober 2020. Tickets gekocht voor die datum zijn ook geldig voor deze datum.

Doe Maar ontketende begin jaren tachtig een ware rage in Nederland die vergelijkbaar was met die van The Beatles in hun hoogtijdagen. De Nederpopband scoorde grote hits als 'Doris Day', 'Is Dit Alles', 'De Bom', '1 Nacht Alleen' en 'Pa'. Een aantal maal keerde de band, waarvan Henny Vrienten en Ernst Jansz de bekendste leden zijn, terug op het podium, onder meer voor optredens in De Kuip en bij Symphonica in Rosso. 

In 2018 werd het veertigjarig jubileum van Doe Maar gevierd met een uitgebreide uitverkochte clubtour. "De bedoeling van onze vorige tournee was dat we terug wilden naar het clubcircuit, waar we vroeger niet konden spelen omdat we te groot waren. Wij wilden weer naar de kleine clubs, zoals we begonnen zijn, dichtbij de mensen. Dat is ons zo goed bevallen, dat we onszelf afvroegen: 'Waarom doen we dit niet nóg een keer?'. Dus dat gaan we doen," aldus Henny Vrienten. Ernst Jansz: "Met z’n vieren, lijf aan lijf, samen met onze vertrouwde blazerssectie op zo’n klein podium. Ik kijk er nu al heel erg naar uit." En dus staat Doe Maar in oktober en november voor het eerst sinds 2012 weer op het podium van Paradiso.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Doe Maar
Hqdefault 200702 163540

Is Dit Alles

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma