Programma
Djavan website

Djavan

Djavan

dinsdag 29 oktober 2019

dinsdag 29 oktober 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Helaas heeft Djavan ons laten weten genoodzaakt te zijn om het concert op 29 oktober in Paradiso te annuleren. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail met hierin meer informatie over hoe de gekochte tickets geretourneerd kunnen worden.

De veelgeprezen Braziliaanse zanger Djavan staat sinds de jaren ’70 bekend om zijn zijdezachte stem en hartverwarmende combinatie van Braziliaanse invloeden, Afrikaanse ritmes, pop en jazz. Tijdens deze tour speelt hij zowel nieuwe nummers van zijn meest recente album ‘Vesuvio’ (2018) als zijn oudere werk. De band bestaat uit bekende leden van weleer, maar ook uit jong talent.

Djavan werd geboren en getogen in een noordoostelijke regio van Brazilië, maar verhuisde als twintiger naar Rio de Janeiro om verder te groeien als artiest. Kort daarna bracht hij zijn debuutalbum ‘A Voz, O Violão, A Música de Djavan’ (1976) uit, wat een vliegende start van zijn muziekcarrière betekende. Nog tot op de dag van vandaag wordt Djavan gezien als een grootste muzikale schatten van Brazilië.

Line-up

Grote Zaal

  • Djavan
Hqdefault 190606 183829

Flor de Lis

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma