Paradiso

DJ Premier and The BADDER + Dj Kypski

DJ Premier and The BADDER + Dj Kypski

13 Sep 2015

13 Sep 2015

Voorafgaand & na afloop: Dj Kypski.

Begin 2015 kondigde DJ Premier, dj, hiphop-producer en helft van Gang Starr (met andere helft MC Guru), het al aan: hij had niet alleen een nieuwe studio in Queens, NYC, maar ook een band. Met deze band eert Premier zijn legendarische formatie Gang Starr en de in 2010 overleden Guru, andere hiphop-parels én artiesten die van invloed zijn geweest op hiphop. Lees verder.

Voor en na de show zal Kypski draaien. Bekend van zijn virtuoze scratching-skills en een sleutelfiguur in de Nederlandse dj-scene. Waar hij vooornamelijk bekend was van muzikaal duo C-mon & Kypski, brengt hij nu muziek uit op zijn eigen label.

Vanaf woensdag 29 juli 10.00 uur is er ook een PrimoExtraDeluxe Meet & Greet upgrade à 50,- in verkoop. Deze zijn niet los verkrijgbaar, maar alleen als upgrade bij een concertkaartje te bestellen. Let op! De Meet & Greet ticket is alleen geldig in combinatie met een concertkaartje voor DJ Premier. De Meet & Greet start om 19.15 uur, melden bij de receptie via de zijdeur van Paradiso. De Meet & Greet houdt in: early priority entry, een ontmoeting met DJ Premier, goodies waaronder een backstage pas, handtekening, foto en cap.

Paradiso Programme

Programma