Programma
Diplo cashmerecat fb

Diplo + Cashmere Cat

Diplo + Cashmere Cat

donderdag 3 mei 2018

donderdag 3 mei 2018

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 23:59, Zaal sluit: 05:00, Hoofdprogramma: 23:59

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

Dit programma is vrij toegankelijk als je in het bezit bent van een 50x50 Club Paradiso pas. Ga naar http://paradi.so/50x50 voor meer informatie of om de pas direct te bestellen. 

Diplo is een Amerikaanse producer uit Philadelphia die zijn muzikale carrière in 2003 begon. Op dat moment is het al duidelijk dat Diplo geen alledaagse dj is die graag vasthoudt aan een bepaalde stijl. Hij weet moeiteloos tussen genres en tempo's te schakelen, zonder de energie op de dansvloer aan te tasten. Bovendien komt zijn grote liefde voor zogenoemde mash-ups in vrijwel iedere set naar boven drijven. Naast crunk en Miami bass heeft ook baile funk een grote invloed gehad op hem als dj. Vooral deze laatste stijl is veelvuldig terug te horen op de releases van zijn eigen label Mad Decent. Als mede-oprichter van de groep Major Lazer heeft hij veel samengewerkt met hiphop artiesten zoals M.I.A. en Travis Scott. Zijn nieuwste nummer bracht hij uit in samenwerking met Santigold en Lil Yachty. Op donderdag 3 mei treedt Diplo op in Paradiso en voor deze speciale gelegenheid neemt hij niemand minder dan de Noorse producer/dj Cashmere Cat mee! 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Diplo
  • Cashmere Cat

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma