Programma
De Kift website 191219 105502

De Kift

De Kift

zondag 10 januari 2021

zondag 10 januari 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van De Kift is uitgesteld. Vanwege de coronamaatregelen is het concert opgesplitst in twee losse concerten op 31 januari 2021: één om 16:00 uur en één om 20:00 uur. Om alle kaartkopers een plek bij deze concerten te bieden, zijn alle bestellingen verdeeld over de twee concerten op basis van moment van aankoop.

Alle kaartkopers ontvingen op 9 oktober 2020 een e-mail met meer informatie.

=============

De Kift speelt onder andere nummers van het nieuwe album ‘Hoogriet’. Deze avond speelt de band met special guests als Stuurbaard Bakkebaard en Donnerwetter (Rocco & Wout). 

In 2019 ging De Kift nog op uitgebreide tournee ter ere van hun 30-jarig bestaan, in 2020 viert de band de release van het twaalfde album ‘Hoogriet’. Samen met oude en nieuwe vrienden vormt de plaat een markering in de tijd waarin alle inspiratiebronnen van de afgelopen drie decennia samenkomen. Met hakkende gitaren, schetterend koper en gammele speelgoedpiano’s vindt De Kift zichzelf weer opnieuw uit in een mix van Duitse Krimimuziek, elektroblues, hoekige tango’s en wiegende walsen voor breekbare dromen gedrenkt in melancholie.

Sinds de oprichting in 1988 maakt de formatie een energieke mengvorm van pop-, fanfare-, jazz-, en volksmuziek. Kenmerkend zijn de teksten, die afkomstig zijn uit de wereldliteratuur en naar het Nederlands zijn vertaald en bewerkt. De Kift bracht tot nu toe elf studioalbums uit, werkte mee aan verschillende theater-, film- en samenwerkingsprojecten en schreef daarnaast muziek voor film en televisie.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • De Kift
Hqdefault 200403 111803

Donauboot

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma