Programma
De Kift website 191219 105502

De Kift - 20:00 uur

De Kift - 20:00 uur

zondag 27 juni 2021

zondag 27 juni 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:00

Let op: op dit moment is niet bekend of de overheid in verband met corona extra eisen stelt aan concertbezoeken. Indien er aanvullende eisen zijn zoals een test- of vaccinatiebewijs, laten we dat direct weten.

Programma met zitplaatsen
Gelimiteerd aantal kaarten per persoon

Paradiso kan weer programma's organiseren omdat de coronamaatregelen zijn versoepeld. Vanwege de beperkte zaalcapaciteit (maximaal 250 bezoekers) is het niet nodig een negatieve testuitslag te tonen bij de ingang. Bekijk onze agenda of ga naar deze pagina voor een overzicht van programma's die doorgaan. 

Je hoeft voor dit programma dus geen coronatoegangsbewijs of vaccinatiebewijs te laten zien bij binnenkomst. Bezoekers houden onderling 1,5 meter afstand tot elkaar. In Paradiso is het dragen van een mondkapje sinds 26 juni 2021 niet verplicht, maar het wordt wel aangeraden deze bij verplaatsingen in het gebouw te dragen. Bekijk deze pagina voor alle geldende coronamaatregelen binnen Paradiso. 

-

Dit is het verplaatste programma van 18 april 2020, 10 januari 2021 en 31 januari 2021. Vanwege de coronamaatregelen werd het concert eerder opgesplitst in twee losse concerten: één om 16:00 uur en één om 20:00 uur. De kaartkopers met een ticket voor de originele datum ontvingen hier op 9 oktober 2020 een e-mail over met meer informatie.

  • Programma met zitplaatsen
  • Beperkt aantal tickets per persoon
  • Tickets alleen online verkrijgbaar

De Kift speelt onder andere nummers van het meest recente album ‘Hoogriet’. Tijdens deze twee concerten speelt de band met special guests van Stuurbaard Bakkebaard en Donnerwetter. 

In 2019 ging De Kift nog op uitgebreide tournee ter ere van hun 30-jarig bestaan, in 2020 viert de band de release van het twaalfde album ‘Hoogriet’. Samen met oude en nieuwe vrienden vormt de plaat een markering in de tijd waarin alle inspiratiebronnen van de afgelopen drie decennia samenkomen. Met hakkende gitaren, schetterend koper en gammele speelgoedpiano’s vindt De Kift zichzelf weer opnieuw uit in een mix van Duitse Krimimuziek, elektroblues, hoekige tango’s en wiegende walsen voor breekbare dromen gedrenkt in melancholie.

Sinds de oprichting in 1988 maakt de formatie een energieke mengvorm van pop-, fanfare-, jazz-, en volksmuziek. Kenmerkend zijn de teksten, die afkomstig zijn uit de wereldliteratuur en naar het Nederlands zijn vertaald en bewerkt. De Kift bracht tot nu toe elf studioalbums uit, werkte mee aan verschillende theater-, film- en samenwerkingsprojecten en schreef daarnaast muziek voor film en televisie.

Paradiso heeft strikte maatregelen getroffen om concerten en programma’s mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. Meer informatie over de coronamaatregelen in Paradiso vind je hier. Lees deze voor bezoek door.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • De Kift
  • Stuurbaard Bakkebaard
  • Donnerwetter
Hqdefault 210118 181718

De Kift

Donauboot

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Hqdefault 210118 181718 1

De Kift

Livestream vanuit Paradiso

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma