Programma
JEUGD PERS FOTO 2017

De Jeugd van Tegenwoordig + Cartiez

De Jeugd van Tegenwoordig + Cartiez

zaterdag 9 december 2017

zaterdag 9 december 2017

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

Oh nee he. Daar zijn ze weer. Ze hebben je veel te lang niet gezien. Kom dichterbij. Vjeze, Wiwa, Yayo en natuurlijk Bas Bron aka Broncolélé; ze hebben je gemist. Ze steken de hele stad in de fik. Let's go.

Sinds hun eerste album 'Parels Voor De Zwijnen' is De Jeugd Van Tegenwoordig aan het winnen. Faberyayo, Vieze Freddy, Willie Wartaal en Bas Bron vormen samen het viertal dat begint aan hun zesde album. 

Het begon voor velen allemaal bij de hitsingle 'Watskebeurt', die om de havenklap op TMF verscheen of op de radio voorbijschoot. Hierna verscheen hitsingle na hitsingle, uitverkochte tours, en een overvolle Alpha op Lowlands. 

Na hun vijfde album 'Manon' en de hilarische 'Watskebeurt' musical maakt het viertal zich klaar voor een nieuwe tour met een nieuw album. Op zaterdag 9 december 2017 treedt 'De Jeugd' op in Paradiso.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • De Jeugd Van Tegenwoordig
  • Cartiez
Deformule

De Formule (live op Lowlands)

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma