Programma
DRH Website

David Ryan Harris

David Ryan Harris

woensdag 10 juni 2020

woensdag 10 juni 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Nederlands:
Het concert van David Ryan Harris op 10 juni is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op 30 september. De locatie blijft hetzelfde, de aanvangstijd is aangepast naar 19:30 uur. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

English:
The David Ryan Harris concert on June 10 is postponed to September 30. The location remains the same, the concert will now start at 19:30 hrs. Bought tickets remain valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details shortly. We kindly request visitors to refrain from approaching us for more information by email or telephone. 

=====

De carrière van de gitarist, singer-songwriter en producer David Ryan Harris kent vele gezichten. Voornamelijk bekend van zijn werk als vaste gitarist in de begeleidingsband van John Mayer en Dave Matthews, maar daarnaast houdt Harris er ook een langlopende solocarrière op na. Naast een uitstapje naar rock met zijn bands Brand New Immortals en Follow for Now, staat Harris nu solo zes albums sterk (waarvan ‘Songs for Other People’ zijn laatste wapenfeit is uit 2017). Het geluid van Harris laat zich omschrijven als ‘acoustic rock & soul’ met hier en daar ruimte voor een ballad of de blues. Voor liefhebbers van Marc Broussard, Gavin DeGraw en John Mayer.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • David Ryan Harris
David Ryan Harris - Live

David Ryan Harris

Live

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
David Ryan Harris - Live

David Ryan Harris

Live

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma