DRH Website

David Ryan Harris

David Ryan Harris

Wednesday 30 September 2020

Wednesday 30 September 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Met betrekking tot het indammen van de verspreiding van het coronavirus COVID-19, is het concert van David Ryan Harris tot een nader te bepalen datum uitgesteld. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor een nieuwe datum, die nog bevestigd moet worden. Ticketkopers ontvangen een e-mail met informatie over het bewaren, inruilen, doneren of retourneren van hun tickets. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

English:
In order to help prevent the spread of the COVID-19 virus, the David Ryan Harris concert is postponed again. Bought tickets remain valid for the new date, which is to be confirmed. All ticket buyers will receive an e-mail with details shortly. We kindly request visitors to refrain from approaching us for more information by email or telephone. 

==

De carrière van de gitarist, singer-songwriter en producer David Ryan Harris kent vele gezichten. Voornamelijk bekend van zijn werk als vaste gitarist in de begeleidingsband van John Mayer en Dave Matthews, maar daarnaast houdt Harris er ook een langlopende solocarrière op na. Naast een uitstapje naar rock met zijn bands Brand New Immortals en Follow for Now, staat Harris nu solo zes albums sterk (waarvan ‘Songs for Other People’ zijn laatste wapenfeit is uit 2017). Het geluid van Harris laat zich omschrijven als ‘acoustic rock & soul’ met hier en daar ruimte voor een ballad of de blues. Voor liefhebbers van Marc Broussard, Gavin DeGraw en John Mayer.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • David Ryan Harris
David Ryan Harris - Live

David Ryan Harris

Live

David Ryan Harris - Live

David Ryan Harris

Live

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma