Programma
ARP FRIQUE DANSEDANSE uistnede website

Dansé Dansé, Arp Frique and Family

Dansé Dansé, Arp Frique and Family

vrijdag 6 april 2018

vrijdag 6 april 2018

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 21:00, Hoofdprogramma: 22:00

21.00-23.30 uur dj's
23.30-00.30 uur Arp Frique & Family 
00.30-05.00 uur dj's

Na een jaar van omzwervingen en uitstapjes keert Dansé Dansé terug op het oude nest. Er is veel gebeurd maar weinig veranderd. Nog steeds worden we warm van  live muziek alvorens het dansen tot in de vroege morgen. De tolhuistuin en Arp Frique & Family maken dit mogelijk voor ons. ‘De band van het moment in een zaal met prachtig geluid’, daar trekken we ons dansé-dansé-recept graag weer voor uit het slop. Met gepast enthousiasme hebben wij een brede selectie gemaakt van lokale, nationale en internationale dj’s waarmee we hopen jullie te verleiden om met ons oude tijden te doen herleven. Verwacht een nacht lang de beste mbalax, benga,  kwaito, semba, zouglou, bonga, highlife, funana, afrobeat, makossa, soukous en benga.

Line-up: 

- Arp Frique & Family (live)
- Mike Burns (Supersuite)
- Vintage Voodoo Soundsystem
- TBA
- Edgar Ramiro (Hot-Mamma-Hot)
- Kumasi (Dansé Dansé)
- Lin Tonic (LOKA)

Arp Frique; geboren in de provincie, opgegroeid in Rotterdam en man van de wereld in Amsterdam. De muzikale invloeden van Arp Frique zijn duidelijk: boogie, afro, disco. De onmiskenbare sound van de Arp synths (denk William Onyeabor) en de stuwende afrobeat van Fela Kuti komen altijd terug. De boogie van Chic le Freak ligt ook op de loer, zonder dat het geforceerd aandoet. Een live set alsof een dj 'm aan elkaar draait, uitgevoerd door een zevenkoppige band met als speciale gasten de Surinaamse funk fluitist Ronald Snijders en de Kaapverdiaan Americo Brito. Tijdens deze avond presenteert Arp Frique & Family hun debuutalbum.


Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Arp Frique
  • Mike Burns
  • Vintage Voodoo Soundsystem
  • Edgar Ramiro
  • Kumasi
  • Lin Tonic

Ticket to the Tropics-pas 2018

Dit programma is gratis toegankelijk met de Ticket to the Tropics-pas 2018. Pashouders moeten een vrijkaart bestellen via een speciale ticketlink die ze per e-mail ontvangen, na activatie van de pas. Als je de pas hebt gekocht, krijg je deze binnen 6 werkdagen thuisgestuurd per post. Entree is alleen op vertoon van vrijkaart EN Ticket to the Tropics-pas 2018. Voor sommige programma's zijn een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar.

Arp Frique live on 3FM

Arp Frique live on 3FM

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma