Programma
Dagny banner

Dagny

Dagny

Wednesday 14 April 2021

Wednesday 14 April 2021

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Nederlands:
Het concert van Dagny is verplaatst van 14 april 2021 naar 18 januari 2022. De locatie en aanvangstijd zijn niet aangepast. Alle tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Engels:
The Dagny concert is postponed from April 14, 2021 until January 18, 2022. The location and times remain the same. All tickets remain valid for the rescheduled date. Ticket buyers will receive an email with more information.

Dagny
De Noorse pop singer-songwriter Dagny komt naar Paradiso. Dagny, oftewel de 30-jarige Dagny Norvoll Sandvik uit Oslo, maakt vrolijke elektronische pop en draait al een tijdje mee in de muziekindustrie. Niet alleen scoorde ze miljoenen streams met haar hits ‘Backbeat’ en ‘Drink About’, maar schreef ze ook mee aan tracks van sterren als Katy Perry. Ze won in haar thuisland al meerdere Spellemannprisen Awards, de Noorse variant van de Grammy’s, en nu Dagny een solide voet aan de grond heeft gekregen in Scandinavië, staat ook de verovering van de rest van het Europese continent op haar agenda, te beginnen met een concert in Paradiso in april 2021.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Dagny
Dagny - It's Only A Heartbreak

Dagny

It's Only A Heartbreak

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma