Cosmo Sheldrake 2

Locatie gewijzigd

Cosmo Sheldrake

donderdag 16 mei 2024

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Locatie gewijzigd

Ticket € 16,00

Prijs is inclusief € 2,00 servicekosten
Inclusief daglidmaatschap

Prijs is inclusief € 2,00 servicekosten
Inclusief daglidmaatschap

Let op: de locatie van dit concert is verplaatst van Paradiso naar Tolhuistuin. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Alle kaartkopers ontvangen een email met verdere informatie van ons. 

De Britse Cosmo Sheldrake is multi-instrumentalist, producer, zanger en liedjesschrijver. Zijn nummers zijn rijk aan allerlei kleine, vreemde geluidjes en opzwepende melodieën. Hij gaat het experiment niet uit de weg en verrast de luisteraar keer op keer. Ook is Sheldrake een meester in het beatboxen en het spelen met een loop station. Eerder trad hij op in Paradiso tijdens London Calling, en in de Bovenzaal, waar Cosmo nu opnieuw zijn kunsten gaat vertonen tijdens zijn eerste tour sinds vier jaar, voorafgaand aan een gloednieuw album.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Cosmo Sheldrake
Cosmo Sheldrake

Cosmo Sheldrake

Evening Chorus (Live in the Bluebell Woods)

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma