Programma
Couerde Pirate website

Coeur De Pirate - Duo

Coeur De Pirate - Duo

dinsdag 20 oktober 2020

dinsdag 20 oktober 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

  • Programma half zittend, half staand

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Coeur de Pirate op 20 oktober 2020 is uitgesteld en vindt nu plaats op maandag 11 oktober 2021. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. 
English:
The October 20th, 2020 concert of Coeur de Pirate is postponed to Monday, October 11th, 2021. The location and times have not changed. Bought tickets remain valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details shortly.

=============

De Canadese zangeres en pianist Béatrice Martin oftewel Coeur de Pirate is bekend geworden met haar filmische Franstalige pop. Na het succes van haar zelfgetitelde debuutalbum en hitsingle ‘Comme des Enfants’ uit 2008 groeide ze uit tot een grote ster in Frankrijk en haar thuisland. Met haar veelzijdige album ‘Roses’ uit 2015 sloeg ze een brug tussen haar Franstalige verleden en meer Engelstalige liedjes, waarmee ze een nog groter publiek wist te bereiken. Op haar twee meest recente albums is te horen hoe ze donkere, sfeervolle nummers met meer lichtvoetige en up-tempo tracks en elektronische invloeden combineert. Voor haar tournee in 2020 keert de artiest echter terug naar de basis en treedt ze op als duo.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Couer de Pirate
Hqdefault 200310 171852

Coeur De Pirate

Ne m'apelle pas

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Hqdefault 200310 171852 1

Coeur De Pirate

Commes des enfants

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma