Programma
Clap Your Hands Say Yeah 2020 by Ian Shiver 1 portrait 1

Clap Your Hands Say Yeah

Clap Your Hands Say Yeah

zondag 19 september 2021

zondag 19 september 2021

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Het concert van Clap Your Hands Say Yeah is verplaatst naar zaterdag 7 mei 2022. Alle gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.

Clap Your Hands Say Yeah is het indierock-project van Alec Ounsworth. De Amerikaan vormde een band met mensen waarmee hij had gestudeerd en in 2005 brachten ze zelf hun eerste cd uit en verspreidden deze via internet. Het ging ineens hard toen David Bowie en David Byrne bij hun concerten waren gespot. En met elke release sindsdien heeft Ounsworth zijn geluid verfijnd en verbreed, met een steeds groter bereik aan invloeden. In 2009 bracht de veelzijdige muzikant Clap Your Hands Say Yeah samen met een ander project van hem, Flashy Python, op het album 'Skin And Bones'. Onlangs verscheen de re-release van dit inmiddels meer dan tien jaar oude album, met samenwerkingen van leden van The Walkmen, Dr. Dog en Mazarin.  

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Clap Your Hands Say Yeah
Op 19 september geeft indieband Clap Your Hands Say Yeah een concert in Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Clap Your Hands Say Yeah

As Always

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma