Programma
Cho Topbillin boeken 2017

Cho + Mael

Cho + Mael

donderdag 21 november 2019

donderdag 21 november 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 20:30

Let op: de kleine zaal show van vrijdag 22 november is verplaatst naar donderdag 21 november en zal in de grote zaal plaatsvinden. Na afloop van Cho's grote zaal show kun je in de kelder terecht voor de afterparty met Dj Steesko en Sandor Dayala!
--
Op donderdag 21 november geeft Cho een exclusieve ‘Since ‘93’ show in de kleine zaal van Paradiso, compleet met gastoptredens van bevriende artiesten. De rapper uit Amsterdam-Zuidoost staat vooral bekend om creatief stemgebruik, snelle flowswitches en vaardige rijms.

In juni van dit jaar bracht Cho zijn langverwachte album ‘Since ‘93’uit. Het album werd gepresenteerd in een gamehal in Amsterdam-Noord voor genodigden. Maar nu komt er dan eindelijk een exclusieve ‘Since ‘93’ show. Het album, dat bol staat van snelle en pakkende flows, was een regelrecht succes en bleef lang in de hitlijsten staan. 

+ support: Mael

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Cho
  • Mael
Hqdefault 190927 155108

Cho - Pinpas ft. Sevn Alias

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma