Programma
Cheap Trick

Cheap Trick + RavenEye

Cheap Trick + RavenEye

zondag 13 februari 2022

zondag 13 februari 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Cheap Trick is afgelast vanwege de onzekerheid rondom touren voor de artiest. Ticketkopers ontvangen een e-mail over het retourneren van de tickets. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.

Door een liefde voor Britse gitaarpop te combineren met crunchy powerakkoorden en een flair voor het absurde, levert Cheap Trick al sinds het begin van hun carrière in de jaren '70 hit na hit af. Nummers als 'I Want You To Want Me', 'Dream Police' en 'Surrender' staan inmiddels in steen gebeiteld in de rockgeschiedenis. Onlangs met 'In Another World' weet de Amerikaanse rockband aan te tonen om nog steeds even hard aan de weg te kunnen timmeren. '

Support: RavenEye

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Cheap Trick
Op 13 februari 2022 treedt de Amerikaanse rockband Cheap Trick op in Paradiso. Kaarten zijn hier verkrijgbaar.

Cheap Trick

I Want You To Want Me

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma