Programma
Paradiso

Celine Cairo + voorprogramma Into The Ark

Celine Cairo + voorprogramma Into The Ark

woensdag 14 december 2016

woensdag 14 december 2016

Locatie: Paradiso Noord. Adres: IJpromenade 2, Amsterdam Noord. Hier kun je alleen pinnen. Je kunt ook eten in Paradiso Noord: bij restaurant THT.

De geboren Amsterdamse Celine Cairo heeft twee EP's op haar naam staan maar nu verschijnt eindelijk haar eerste album. Ze werkte eerder samen met FINK, werd Radio 2 Talent en maakte furore met haar betoverende concerten in popzalen en theaters. Ze deed het voorprogramma van o.a. Asgeír, Dotan en Alex Vargas en met haar unieke geluid verkocht ze de kleine zaal van Paradiso meermaals uit, evenals Bitterzoet.

Met haar debuutalbum "Free Fall" laat ze haar nieuwe, weidse sound horen met haar band. Ze schreef de nummers in Amsterdam, New York en Los Angeles en belandde uiteindelijk in de studio bij Bill Lefler in Los Angeles. Daar woonde ze zes weken om het album op te nemen. Haar trouwe band kwam overgevlogen en samen vormden ze het geluid van deze plaat. "Free Fall" gaat over haar zucht naar vrijheid, hoe je over te geven en hoe los te durven laten.

"Free Fall" verschijnt dit najaar al online en zal fysiek voor het eerst te koop zijn bij deze album release.

Ben je in het bezit van de CJP-pas? Dan kan je een kaart kopen met €2,50 korting. Klik hier voor informatie en tickets.

Paradiso Programme

Programma