Programma
Celebrating bowie

Celebrating Bowie

Celebrating Bowie

dinsdag 16 januari 2018

dinsdag 16 januari 2018

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

  • Beperkt aantal tickets per persoon

Op dinsdag 16 januari wordt de muziek en het leven van David Bowie onder de noemer 'Celebrating Bowie' gevierd in Paradiso, waar The Thin White Duke twee keer (1989 en 1997) zelf heeft opgetreden. In 2018 staan een keur aan wereldartiesten, vrienden en mensen die lang met Bowie hebben samengespeeld samen in Paradiso voor een grootse show met nummers uit het imposante oeuvre van David Bowie. 

Hoewel de band een hoge rotatie van indrukwekkende samenstellingen heeft, zijn er een aantal vaste waardes bij 'Celebrating Bowie'. Zo heeft niemand langer opgetreden én opgenomen met Bowie dan toetsenist Mike Garson. Hij leidt 'Celebrating Bowie' en neemt in ieder geval zanger/gitarist Adrian Belew (Sound & Vision Tour) en gitarist Gerry Leonard (A Reality Tour) mee. Samen hebben de drie topmuzikanten meer dan dertig jaar ervaring in het spelen, schrijven en opnemen met David Bowie. 

Daarnaast komen ook Carmine Rojas (Let's Dance / Serious Moonlight Tour), Angelo Moore (Fishbone), Angelo Bundini (bekend als gitarist Scrote), Joe Sumner en Paul Dempsey mee. Tenslotte mag het publiek een hele rits speciale gasten en verrassingsoptredens van andere bandleden van Bowie verwachten tijdens deze tournee. De speciale Nederlandse gastartiest die meespeelt is niemand minder dan Cato Van Dijck van My Baby. 

Dit ensemble multi-instrumentalisten van wereldklasse brengen een show met elementen die Bowie beïnvloed hebben en waarmee Bowie op zijn beurt de popcultuur, kunst en mode beïnvloedde. 


Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • David Bowie
Op 16 januari 2018 vieren we in Paradiso het voortbestaan van David Bowie en zijn indrukwekkende oeuvre met vrienden en bandleden van David Bowie.en wereldmuzikanten.

Trailer

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma