Programma
002 Cassia square SMALL c Bergstrvm min

Cassia

Cassia

maandag 6 december 2021

maandag 6 december 2021

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit programma is uitgesteld naar vrijdag 8 april 2022. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Kaartkopers ontvangen een e-mail van ons met verdere informatie. 

NL: Dit is het verplaatste concert van 16 april 2021. Tickets gekocht voor die datum blijven geldig voor deze nieuwe datum en locatie. 

EN: This is the rescheduled concert of April 16th, 2021. Tickets bought for that date remain valid for this new date and location. 

Hun aanstekelijke persoonlijkheden gloeien net zo veel als hun zonovergoten calypso-geluid, dat zelfs de meest grijze dagen omtovert tot een feel-good feest. Het Britse Cassia combineert de opgewekte indiepop van bands als Foals en Vampire Weekend met de jazz afrobeats van Fela Kuti en Ebo Taylor en Amerikaanse folkinvloeden zoals Paul Simon tot een uniek, dansbaar en goedgeluimd geluid. Onlangs verscheen single 'Do Right', waarmee ze nogmaals hun indrukwekkende schrijfvaardigheid laat zien.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Cassia
Hqdefault 210401 114811

Cassia

Do Right

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma