Programma
Candy Dulfer Low Res

Candy Dulfer

Candy Dulfer

Friday 24 December 2021

Friday 24 December 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Candy Dulfer is verplaatst naar 8 februari 2023. Gekochte tickets blijven geldig voor de verplaatste datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Nederlands bekendste saxofonist Candy Dulfer sluit in december wederom het jaar in stijl af met een concert in Paradiso. Dulfer staat met haar fantastische begeleidingsband al tientallen jaren garant voor fantastische smooth jazz, soul en funk, zowel live als op plaat.

Het begon allemaal met de release haar debuutalbum ‘Saxuality’ uit 1990, dat prompt werd genomineerd voor een prestigieuze Grammy Award. Dulfer werkte vervolgens in de loop van haar carrière samen met iconische artiesten als Prince, Van Morrison, Aretha Franklin, Blondie, Beyoncé, Lionel Richie, Pink Floyd, Kane en vele anderen. Ze verkocht miljoenen albums en scoorde meerdere nummer 1-hits in de Verenigde Staten. 
Veelgevraagd podiumbeest Candy is vrijwel altijd op tournee; van uitverkochte festivals en concertzalen over de hele wereld tot jazz cruises langs het Caribisch gebied tot shows in de Ziggo Dome met de Ladies Of Soul; Candy Dulfer draait haar hand er niet voor om en zit nooit stil. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Candy Dulfer
Candy Dulfer - Lily Was Here

Candy Dulfer

Lily Was Here

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma