Programma
Paradiso

Candy Dulfer

Candy Dulfer

Friday 23 December 2016

Friday 23 December 2016

Let op: de openingstijd van de zaal is gewijzigd van 19.00 uur naar 19.30 uur.

De wereldberoemde saxofoniste Candy Dulfer geeft een concert naar aanleiding van haar nieuwe album “Together” dat in december verschijnt, haar eerste studioalbum in vijf jaar. Het is een zeer persoonlijk album met een terugkeer naar Candy’s funk-, jazz- & soul-roots. Diverse tracks van het album speelt Candy voor het eerst live en natuurlijk zullen ook haar classics als ‘Lily was here’, ‘Sax-a-gogo’ en ‘Pick up the pieces’ gespeeld worden.

Candy wordt begeleid door een vernieuwde band met daarin aanstormende talenten als Ivan Peroti (Sven Hammond, The Voice of Holland) en drummer Nicky Loman (Mr Probz) maar ook oude bekenden als gitarist Ulco Bed en special guest Chance Howard (USA, Prince, The Time).

Over de hele wereld staat Candy Dulfer bekend om haar krachtige, energieke live concerten. Ze werkte samen met o.a. Beyoncé, Van Morrison, Aretha Franklin, Blondie en Pink Floyd, speelt met haar band over de hele wereld in uitverkochte zalen en op de grootste festivals, ontving een Grammy Award nominatie voor haar debuutalbum ‘Saxuality’, verkocht ruim 2,5 miljoen solo-albums wereldwijd, zat in de jury van X Factor, en scoorde meerdere nummer 1 hits in de USA.

Ze werd bekend met haar veelbesproken samenwerkingen met Dave Stewart (‘Lily was here’) en Prince. Met Prince werkte ze vele jaren nauw samen, deed ze diverse wereldtournees als vast lid van zijn NPG Band, en was ze te horen op diverse live- en studioalbums.

Eerder dit jaar tourde ze met haar band door heel Europa, Indonesië, Singapore, Zuid-Korea en Japan, en stond ze samen met de Ladies of Soul drie avonden in een uitverkocht Ziggo Dome.

Paradiso Programme

Programma