Programma
Camel Power Club website

Camel Power Club

Camel Power Club

vrijdag 8 mei 2020

vrijdag 8 mei 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Camel Power Club op 8 mei is uitgesteld en vindt nu plaats op zondag 13 september om 20:00 (zaal open: 19:30 uur). De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. 
English:
The May 8th concert of Camel Power Club is postponed to Sunday September 13th at 20:00h (doors: 19:30h). The location and times have not changed. Bought tickets remain valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details shortly.

=============

Camel Power Club is het soloproject van de Franse producer en multi-instrumentalist Léonard Bremond. Sinds 2015 tourt hij de wereld over met zijn elektronische indiepop en werd hij opgepikt door BBC, NPR en een blog als The Line of Best Fit. Indrukwekkend, aangezien hij al zijn muziek zelf produceert en uitbrengt op zijn eigen platenlabel Bramar Records. Momenteel werkt hij aan een nieuwe EP, waarmee hij in 2020 op een Europese tour gaat.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Camel Power Club
Hqdefault 191118 181026

Fisher

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma