Programma
Calibro 35

Calibro 35

Calibro 35

zondag 20 mei 2018

zondag 20 mei 2018

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Calibro 35 is een Italiaanse cultband die in februari hun zesde studioalbum 'Decade' hebben uitgebracht. De titel van het album verwijst naar de tien jaar dat de Italianen bezig zijn. Op 'Decade' werkt speelde de band voor het eerst in een orkestrale setting, compleet met hoorns, strijkers en percussie. De lekkere baslijnen, funky gitaarpartijen en jazz-invloeden zijn gebleven en klinken zo nog beter. Leuk feitje: Dr. Dre en Jay Z hebben voor respectievelijk 'Compton' en 'Picasso Baby' verschillende nummers van Calibro 35 gesampled. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  Gratis met de Indiestadpas 2018

  Dit concert is gratis te bezoeken met de Indiestadpas 2018. Aanmelden is verplicht en kan uitsluitend via de website van Indiestad. De Indiestadpas is nog steeds te koop via Ticketmaster.

  Op zondag 20 mei geeft de Italiaanse cultband Calibro 35 een optreden in Bittezoet in Amsterdam. Het concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2018.

  SuperStudio

  Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

  Route naar Bitterzoet

  Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

  Paradiso Programme

  Programma