Programma
ZEELAN Dx BUNGALO Wfacebook

Bungalow & Zeeland

Bungalow & Zeeland

dinsdag 4 september 2018

dinsdag 4 september 2018

In Cinetol

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Bungalow is een neo-soulband uit Amsterdam, bestaande uit de producers en zangers Thomas en Camille. Beiden worden geïnspireerd door electronische underground acts als Jai Paul, Ben Khan, Speelburg, Astronomy en popmuziek uit de jaren '90 en '00. Deze twee hoeken van het muzikale universum smelt het duo samen tot aanstekelijke electropopliedjes met een vuig randje. 

Zeeland is ontstaan in Joshua Tree, Californië. Die plek verkozen bandleden Rutger en Tom boven het hectische leven in L.A., dus stopten ze al hun instrumenten in een Jeep en reden richting het nationale park. Onder invloed van de gedeelde liefde van melancholische nummers uit de begin jaren van 2000 maakte het duo dromerige lo-fi muziek met rauw klinkende drummachines. Rauw zijn ook de vocalen, die Rutger en Tom beide voor hun rekening nemen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Cinetol

  • Bungalow
  • Zeeland

Route naar Cinetol

Cinetol is gevestigd op Tolstraat 182 in de Amsterdamse Pijp. Bij Cinetol kun je ook terecht voor een hapje eten. Er is een beperkt aantal betaalde parkeerplekken in de buurt en de dichtstbijzijnde tramhalte is de Lutmastraat. 

Paradiso Programme

Programma