Programma
Bruit

BRUIT ≤

BRUIT ≤

vrijdag 16 december 2022

vrijdag 16 december 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

BRUIT ≤ is ontstaan uit de as van verschillende popbands en werd geboren uit de wens van zijn leden om terug te keren naar een creatieproces zonder beperkingen. Aanvankelijk was het niet de bedoeling van de band om live op te treden, maar om te onderzoeken en te experimenteren, en emotioneel intense en uitgebreide instrumentale composities van conceptuele aard te creëren die post-rock, ambient electronica en modern klassiek samensmelten.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • BRUIT ≤

Gratis met de Indiestadpas 2022

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2022. De Indiestadpas 2022 is vanaf nu verkrijgbaar via de website van Indiestad. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Meld je aan voor dit concert via onderstaande link. Let op: er is slechts een beperkt aantal plekken voor dit concert. Kun je niet meer komen? Meld je dan af via [email protected] en maak iemand anders blij met jouw plekje. 

Meld je aan voor dit concert
Gratis met de Indiestadpas 2023
Hqdefault 220928 175106

BRUIT ≤

THE FALL

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma