Programma
Paradiso

Brood & Spelen - live: Marvin Dee, Agnesz Anna

Brood & Spelen - live: Marvin Dee, Agnesz Anna

zondag 24 januari 2016

zondag 24 januari 2016

Locatie: Paradiso Noord (IJzaal), Tolhuistuin. Adres: IJpromenade 2, Amsterdam Noord. Hier kun je alleen pinnen. Je kunt ook eten in de Tolhuistuin: bij restaurant THT.

Paradiso organiseert in samenwerking met de Herman Brood Academie: brood & spelen. Iedere zondagmiddag kun je in de prachtige IJzaal (Paradiso Noord) gratis kijken naar jonge, talentvolle artiesten. Geniet met een drankje van intieme optredens met het mooie uitzicht over ’t IJ als achtergrond.

De Poolse Agnesz Anna werd op tweejarige leeftijd geadopteerd door Nederlandse ouders. Door haar al op jonge leeftijd op balletles te doen, maakt Anna vroeg kennis met muziek, dans en acteren. Na theater- en dansopleidingen in respectievelijk Groningen en Heerenveen, besluit ze Nederland te verruilen voor New York. Daar wordt ze aangenomen op de Lee Strasberg Theatre and Film Institute. Ze is dan nog maar 22 jaar oud. Terug in Nederland speelt ze rollen in onder andere 'Goede Tijden Slechte Tijden' en 'Moeder, Ik Wil Bij De Revue'. Voor die laatstgenoemde moest ze naast acteren ook gitaar spelen en zingen. Van daaruit gaat ze verder met muziek maken en speelt ze niet veel later in de Melkweg. De afgelopen twee jaar is het Multi-talent veel te vinden in de studio, waar ze met verschillende muzikanten singles opneemt. Haar debuut EP 'Cruel World' is afgelopen september uitgekomen.

Marvin Dee is een jonge Singer-Songwriter uit Capelle aan den IJssel. Hij maakt indiepop met invloeden van folk, jazz, blues en country. Het is upbeat, swingend, en blijft makkelijk in je hoofd hangen. Afgelopen jaar bracht hij zijn single 'Soldier On' uit. De zanger stond eerder al op het TU Zomerfestival, Plaatpop en in de studio van 3FM.

Paradiso Programme

Programma