Programma
Paradiso

Brood & Spelen - live: Jorn ten Ham & The Legs

Brood & Spelen - live: Jorn ten Ham & The Legs

zondag 20 december 2015

zondag 20 december 2015

Locatie: Paradiso Noord (IJzaal), Tolhuistuin. Adres: IJpromenade 2, Amsterdam Noord. Hier kunt u alleen pinnen.

Paradiso organiseert in samenwerking met de Herman Brood Academie: brood & spelen. Iedere zondagmiddag kun je in de prachtige IJzaal (Paradiso Noord) gratis kijken naar jonge, talentvolle artiesten. Geniet met een drankje van intieme optredens met het mooie uitzicht over ’t IJ als achtergrond.

Jorn ten Ham
Toen Jorn ten Ham twaalf jaar oud was, kreeg hij zijn eerste gitaar. Hij begon samen met een vriend wekelijks te spelen en ontwikkelde langzaam een grote passie voor muziek. Dat resulteerde in een opleiding aan het Amsterdamse Conservatorium. Vandaag de dag studeert de vijfentwintigjarige Jorn aan de Herman Brood Academie. In 2014 deed hij mee aan 'De Beste Singer-songwriter van Nederland' en dit jaar bracht hij zijn eerste single 'Song for the Poor' uit.  

The Legs
Noordwijk aan Zee is het thuisfront van powertrio The Legs. Ze maken muziek die geïnspireerd is op de rock uit de jaren zestig en zeventig. Artiesten de tot de inspiratiebronnen behoren zijn Jimi Hendrix, Cream, Deap Purple, Led Zeppelin en Pink Floyd. Verwacht psychedelische rock met krachtige vocalen, dampende drums en snelle gitaarsolo's. In september bracht de band hun debuut EP 'House of Horizontal Happiness' uit.

Paradiso Programme

Programma