Programma
Bon entendeur web

Bon Entendeur + carbeau

Bon Entendeur + carbeau

maandag 8 april 2024

maandag 8 april 2024

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Een trio vrienden, dezelfde passie voor muziek en één mixtape: zo ontsprong de Franse muziekgroep Bon Entendeur in 2012. Met Arnaud Bonet en Pierre Della Monica op het podium en Nicolas Boisseleau als manager, zetten de drie hun passie om tot een elektronische ode aan de Franse cultuur en haar iconen. Zo hoor je op hun mixtapes naast een eclectische mix van disco, funk en hiphop ook altijd vocalen terug van allerlei oude én hedendaagse Franstalige persoonlijkheden als Charles de Gaulle, Audrey Tautou, Brigitte Bardot en Serge Gainsbourg.

Na een enorme hoeveelheid mixtapes en twee studio-albums, ligt een nieuwe plaat op de planken voor dit voorjaar. Beluister hieronder alvast nieuwste single en voorproefje 'Disco en Egypte'.

Support: carbeau

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Bon Entendeur
  • carbeau
Bon Entendeur

Bon Entendeur

Disco en Egypte

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
carbeau

carbeau

home improv

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma