Programma
PIAS BLANCHE credit MARIEWYNANTS 5

Blanche

Blanche

donderdag 26 april 2018

donderdag 26 april 2018

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Dit concert is verplaatst naar dinsdag 27 november. Kaarten gekocht voor 26 april blijven geldig voor de nieuwe datum, maar kunnen ook geretourneerd worden. Kaartkopers hebben een e-mail ontvangen van Ticketmaster met informatie over de verplaatsing en retourneren.

Ellie Delvaux ken je beter als Blanche. Onder die naam deed de jonge zangeres als Belgische afvaardiging mee aan het Eurovisiesongfestival in 2017 met het nummer 'City Lights'. Het leverde haar niet de winst op (ze werd vierde) maar zorgde wel voor miljoenen streams, dubbel platinum en hoge noteringen in verschillende hitlijsten. Daarnaast ontving ze aan het eind van het jaar een European Border Breakers Award. Na haar deelname aan de liedjeswedstrijd dook de zangeres de studio in om vanavond tijdens haar eerste Europese tour ooit te laten horen dat we nog lang niet van haar af zullen zijn. Blanche's diepe, warme en melancholische stem is er immers een heel bijzondere waar de Brusselse nog veel kanten mee op kan.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Blanche
Maxresdefault 7 180115 153228

City Lights

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma