Programma
BCNR website

Black Country, New Road

Black Country, New Road

maandag 15 februari 2021

maandag 15 februari 2021

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Black Country, New Road op 15 februari 2021 kan niet doorgaan op de geplande datum in verband met het uitstellen van de Europese tournee. Om die reden is het concert verplaatst naar dinsdag 16 november 2021. Let op: het programma vindt nu plaats in Paradiso Noord. Alle gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum en de nieuwe locatie. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.
English:
The February, 15th show of Black Country, New Road can’t take place as planned, due to the artist’s postponement of their European tour. The concert is rescheduled and will now take place on Tuesday, November 16th, 2021. Please note: the concert is relocated to Paradiso Noord. All bought tickets remain valid for the new date and the new location. Ticket buyers who have purchased a ticket directly via our website will receive more information through e-mail.

=============

Met slechts twee singles en een aantal spraakmakende liveshows bestormde Black Country, New Road vorig jaar de Londense scene. Ineens was daar een zevental jonge twintigers met een even grenzeloos als onvoorspelbaar nieuw geluid, uitgestald in veelomvattende nummers die minstens zes minuten beslaan. In die paar minuten vliegen postpunk en freejazz-uitspattingen elkaar spreekwoordelijk in de haren, zijn passerende metal-riffs en Balkan-invloeden eerder regel dan uitzondering en worden grotendeels instrumentale stukken onderbroken door de spraakzang van frontman Isaac Wood. Bijgestaan door instrumenten als viool en saxofoon, aangedreven door een retestrakke ritmesectie.

Het maakt dat de verwachtingen voor het debuutalbum van Black Country, New Road hooggespannen zijn en zoals het er nu naar uitziet gaan ze die nog waarmaken ook. Op 5 februari 2021 wordt langspeler ‘For the first time’ uitgebracht op het platenlabel Ninja Tune.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Black Country, New Road
Hqdefault 200623 131947

Black Country, New Road

Sunglasses

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma